טבת, אוכל ירושלמי
מדרשיר - ירושלים שלי, המזון בחיינו, צריכת קלוריות לאדם, ערך קלורי של המזון שאנו אוכלים, תרגיל בספירת צריכת קלוריות יומי לתלמידים, עודף ובעיקר חוסר, המחסור בירושלים שיצר את הרקע למאכלים הירושלים והצד השווה שלהם בכל העדות, סיפור הקמתו של שוק מחנה יהודה והחנויות שבו, סיפורו של רמי לוי שוווק השקמה, סיור קולינרי , מהחומוס של רחמו דרך הפתיליות של עזורה, משימת פיצוח למוצרים ומחירים בשוק וטעימות של חלבה, היכרות קרובה עם הבייגל הירושלמי ועד למאכלים האשכנזיים כמו הצ'ונט והקוגל של שכונת גאולה.
(קרדיט לצילום הקוגל: אפרת מוסקוביץ)